Sunday, November 12, 2023

nanoPruul - Flip Flop

Nimi: nanoPruul - Flip Flop
Päritolu: Eesti (Tallinn)
Taara: Klaas 0,33L
Alkohol: 5,0%
Algvirde tihedus: Pole antud
Tüüp: Saison
Hind: 2,59€ + pant
Eelhäälestus: Eelmisel proovitud nanoPruuli õllel oli küll midagi nihu läinud. Ei tea kas mingi bakter sisse sattunud või midagi. Loodan, et sel korral on paremini läinud.
Värvus: Helekollane
EBC: ?
Vaht: Peale lahti korkimis hakkas vaikselt pudelist välja ronima, seega kardan, et ka siin on mingi vale protsess sees. Vahtu tuli kolmveerand klaasi, aga vajus ka üpris kiirelt ära.
IBU: 30

Aroom:  Aroomis õnneks nii hullu pärmimöllu ei ole, on hoopis mingi selline hapuka mahla tunnetus. Selline sidruni-mango segu. Ning raamiks on õrnõhuke koriander.

Maitse: Maitse on mahlane ja mõrkjas. Õnneks ei ole kihisev. Laias laastus võib seda päris pädevaks saisoniks pidada. Nagu mainitud algab maitse sellise magushapuka mahlasusega, keskmaitses tõstab pead koriander ja lõppmaitseks jääb suhu mõrkjas maitse koriandri äärisega. Lihtsalt joodav kerge suveõlu.

Kokkuvõte: Eelmise nanoPruuli mälestus ja avamise järgne pudelist põgenemise katse langetasid lati üpris madalale, aga õnneks antu õlleke hüppas sellest suurema pingutuseta üle. Ma väidan, et see õlleke tabab stiili küll ja on täitsa lihtsasti joodav kerge õlu. Kuigi ohumärgid olid, siis need õnneks ei realiseerunud. Palaval suvepäeval võib mõne sellise ära kulistada küll.

Hinne: 4

Huvitav fakt: Proovitud partii 234.
Õlle valmistamisel on kasutatud koriandrit ja see on ka üpris selgelt tunda.

Tootja infot: Antud õlu kodulehel puudub.

No comments:

Post a Comment