Thursday, February 22, 2024

Sori Brewing - Hybrid Treats - Chocolate Strawberries & Whipped Cream

Nimi: Sori Brewing - Hybrid Treats - Chocolate Strawberries & Whipped Cream
Päritolu: Eesti (Tallinn)
Taara: Plekk 0,33L
Alkohol: 12,0%
Algvirde tihedus: Pole antud
Tüüp: Imperial Pastry Stout / Imperial Stout
Hind: 1€ (Laomüük)
Eelhäälestus: Sori kohapealt on pilt selge. Aga Imperial Pastry Stout peaks idee järgi olema just selline magustoit nagu mulle meeldib. Ootan naudingut. Latt on kõrgel. 
Värvus: Must 
EBC: ?
Vaht: Vahtu ei läinud ta isegi mitte meelitades so. 30cm kõrguselt valades. Ehk viitab paksule vedelikule.
IBU: ?

Aroom: Mmm, aroomis on kõike mis lubatud, maasikaid, šokolaadi ja isegi vaniljevahukoorele võib sõrme peale panna. Väga magus kompott.

Maitse: No jah, selline kissell ei saagi vahtu minna. Appikene see on hea. Silmad vajuvad lonksates kinni. Algab see maitse kohviselt ja korraks tekib tänu karbole ka kerge Coca-Cola tunne, mis vajub sujuvalt magusaks siidiseks šokolaadi koogiks, ning seejärel kooruvad šokolaadi klasuuri alt välja maasikad. Maasikad on tunda tugevalt ja selgelt ka järelmaitses, ning kõige lõpus tekib järelmaitsele veel kerge tubakane hõng. Üks õlu, mille puhul ma ei saa tõdeda, et võiks magusam olla. Magusat on täiesti piisavalt. See on üks mõnus magus šokolaadi kook maasikamoosiga. Oivaline magustoit. 

Kokkuvõte: Mis siin ikka kosta, mina olen rahul. Mõnus maitseküllane ja piisavalt magus õlleke. Kõik lubatud maitsed on selgelt tunda (peale pähklite, mis on ka koostises märgitud) ja mõnusas tasakaalus. Ilmselt mõni võib seda õllekest pidada liiga magusaks, aga mina mitte. Ma kujutan ette, et sellisele kaunitarile teeks head kuskil cherry vaadis vedelemine ja siis võiks juba selle eest hinge müüma hakata. Aina rohkem tunnen, et viie palli süsteem on liiga kitsas, aga eks tuleb üles ümmardada.  

Hinne: 5+

Huvitav fakt: Purk oli silmini õlut täis. Ta ei hakanud küll välja voolama aga tuli purgi suuga tasa.
Proovitud partii: 584
Nende koduleht ei räägi kahjuks õlledest midagi. Ka e-poodi neil hetkel ei ole.

Tootja infot: Koduleht õllede kohta infot ei evi.

No comments:

Post a Comment