Tuesday, February 20, 2024

Browar Nook - Tajemniczy Ogród

Nimi: Browar Nook - Tajemniczy Ogród
Päritolu: Poola (Kielce)
Taara: Klaas 0,33L
Alkohol: 10,3%
Algvirde tihedus: 30%
Tüüp: Nitro Russian Imperial Stout 
Hind: Sõber andis. Aitäh, Eron!
Eelhäälestus: Eelmine kogemus Nook pruulikoja Imperial Stoutiga oli nagu sõit Polski Fiatiga. Paljud asjad meenutavad autosõitu, aga terviklik kogemus mitte. Eelmine oli veel BA. Aga loodame, et eelmine õlleke oli lihtsalt nihu läinud ja siit ikkagi tuleb Imperial Stoutile vääriline elamus.
Värvus: Must
EBC: ?
Vaht: Alul tundus, et see vedelik on nii paks, et vahuks pole lootust, ent lõpuks ta siiski tekkis. Ja see kena pruun vaht püsib kihina soliidselt. Ilmselt lämmastiku töö.
IBU: ?

Aroom: Ka sel korral on aroomi järgi tegemist igati soliidse õllega. On veidi magusust, veidi röstitud vilja ja paras annus kohvigi. No huvi on suur.

Maitse: See vedeliku paksus ongi nõnda tummine, nagu valamisel tundus. Maitsegi tundub antud isendil päris normaalne olema. Algab see maitse selliselt kohviselt ja mõrkjalt, õige õrna hapuka lisa noodiga. siis keerutab sealt vahelt välja mingi puuvili, äkki ploomid, jah ongi need on kuivatatud muide, ning kõige lõpuks vajub maitse selliseks mõnusalt kohviseks ja mõõdukalt magusaks. Peab tunnistama, et igati viisakas õlu. Meenutab mulle Brewdogi õllekest nimega Cocoa Psycho, mida sai mingil perioodil palju joodud. Igati viisakas Russian Imperial Stout..  

Kokkuvõte: Rõõm on tõdeda, et see õlleke oligi päris õlu, mitte mingi Polski Fiat. Kõik kenasti maitsekas ja ilusti tasakaalus. Taaskord oleks maiasmokk minus magusamat soovinud, aga tegelikult oli üldpilt igati viisakas. Ühtegi viga vist ei leidnudki, samas ka õllekatarsist seekord ei tulnud. Aga tegemist on õllega mida võib väga mõnusalt limpsida. 

Hinne: 5

Huvitav fakt: Õlle nimi Tajemniczy Ogród tähendab salajast aeda. 
Üllatuslikult olid eelmisena proovitud Nook õlle alkoholi sisaldus ja algvirde tihedus täpselt samad.
Nende kodulehega on mingi jama lahti. Nende koduka aadress viib hetkel mingile eskortteenuse lehele.

Tootja infot: Kodulehega on mingi jama.

No comments:

Post a Comment