Sunday, February 25, 2024

Sori Brewing - Dark Humor Club - Roasted Pecan

Nimi: Sori Brewing - Dark Humor Club - Roasted Pecan
Päritolu: Eesti (Tallinn)
Taara: Plekk 0,33L
Alkohol: 10,0%
Algvirde tihedus: Pole antud
Tüüp: Roasted Pecan Imperial Stout / Imperial Stout
Hind: 1€ (Laomüük)
Eelhäälestus: Seni proovitud Dark Humor Clubid on olnud kõik väga head õlled. Seega ootan taaskord ühte mõnusat mekutamise Imperial Stouti. 
Värvus: Must 
EBC: ?
Vaht: Ka kõrgelt valades tekkis vaid veidi, mis oli valamise lõpuks kadunud. Jääb vaid loota paksu ollust.
IBU: ?

Aroom: Milline magus aroom. Kergelt oleks nagu mingit meeste parfüümi, siis värsket banaani ja loomulikult kohvi. Väga põnev.

Maitse: Konsistents polegi nii retsilt paks kui ma eeldasin, ehkki ikka tublisti üle keskmise. Maitse on igati viisakas, algab kerge magusa lainega ja kohe selle järel tundub see lubatud pekaanipähkel välja hüppavat ja see sobib oivaliselt ühte imperial stouti. Järelmaitses mängib see pähkel edasi koos kerge kohviga. Siin tundub see asi toimivat nagu salatite või pitsade puhul, et vähe maitseid, aga konkreetsed maitsed annavad suurepärase tulemuse. Lihtne tasakaalus ja maitsev.

Kokkuvõte: Jälle olen kohtunud õllega, millele pole mul midagi ette heita. Kõik on ideaalses tasakaalus. Pole mingit maitsete tulevärki, aga on üks konkreetne ja pikalt kestev maitse ja see maitse on hea. Ma ei oska isegi ütelda, kas ta on liiga magus, vähemalt vähe magus ta küll ei ole. Oleks pidanud seda õlut kohe rohkem varuma. Et siis, kellel see kodus olemas on võib teda julgelt nautida, mina soovitan.

Hinne: 5+

Huvitav fakt: Näib, et pekaanipähkel sobib ideaalselt Imperial Stouti.
Proovitud partii: 618
Nende koduleht ei räägi kahjuks õlledest midagi. Ka e-poodi neil hetkel ei ole.

Tootja infot: Koduleht õllede kohta infot ei evi.

No comments:

Post a Comment