Friday, May 17, 2024

Pruulikoda Kompressor - tume

Nimi: Pruulikoda Kompressor - tume
Päritolu: Eesti (Kiili)
Taara: Klaas 0,33L
Alkohol: ?
Algvirde tihedus: Pole antud
Tüüp: Pole antud (Äkki laager?)
Hind: Vend tõi, tal tuttavad pidavat seda tegema. Aitäh!
Eelhäälestus: Esimene proovitud Kompressor oli väga nigel. Antud õllekese puhul puudub isegi pudelil etikett. Ehk siis ära arvamise mäng. Teada on vaid see, et tegu on tumeda õllega, sedagi puhtalt visuaalselt.
Värvus: Must
EBC:? 
Vaht: Ilus vahumütsike tekkis ja püsib täitsa viisakalt.
IBU: ?

Aroom: Aroomi(ja ka värvi) pealt ütleksin, et tegu on pigem porteri või stoutiga, mitte tumeda laagriga. Põhiliselt on tunda tugeva röstiga linnased ja veidi pärmi.

Maitse: Maitse järgi arvaksin, et seal peaks olema olnud eesmärgiks stout, aga õllel on mingi teravalt hapukas maitse juures. Täitsa õudne nagu mingi jõuline piimhappe bakter möllaks asjas. Niivõrd terav hapukus, mis kohe kuidagi selle õlle üldplaani juurde ei tundu sobima. Vilets.

Kokkuvõte: Tundub, et algus on keeruline, ei oma teadmist mitmenda katsetusega on tegemist, aga antud hapukat virret ei saa õlleks lugeda. Ei tea, kas olid seadmed halvasti puhastatud või millest see hapu joon tuleb, aga vale ta on. Liigset protsessi ju õllel sees ei olnud. Ei tea. Aga noh ehk nad saavad ka ükskord asja käppa.

Hinne: 1

Huvitav fakt: Täpselt ei tea, mis eesmärk neil härradel selle pruulikojaga on, aga hetkel tundub tööpõld oma toodete kallal lai olema. Hetkel ei kõlba need proovitud tooted juua.


Tootja infot: Kodulehe domeen on registreeritud, aga lehte veel pole.

No comments:

Post a Comment