Tuesday, May 28, 2024

Cerdos Volares - Brown Ale

Nimi: Cerdos Volares - Brown Ale
Päritolu: Hispaania (Barcelona)
Taara: Plekk 0,33L
Alkohol: 5.5%
Algvirde tihedus: Pole antud
Tüüp: Brown ALE
Hind: 1,79€ + pant
Eelhäälestus: Nende Lendavate Sigade Pale ALE oli ikka väga nigel vedelik. Session IPA oli sisuliselt joodav, nüüd on kulli ja kirja heitmise koht. Loodan, et on ikkagi hea, sama Brown ALE pole just mu lemmik õlletüüp. Aga lootus jääb.
Värvus: Rabapruun
EBC: 30
Vaht: Vahtu ta väga ei läinud ja vahuke mis tekkis, kadus kihutades. 
IBU: 26

Aroom: Aroom on väga tagasihoidlik ja kergelt karamelline.  

Maitse: Maitse evib mõningaid Brown ALE detaile, aga neid on vähe tunda, sest jääb mulje, nagu oleks see õlu ära lahjendatud. Tõepoolest on tegu taaskord äraütlemata lahja joogiga. Kuid taaskord saab tõdeda, et kuna maitset ei ole, siis pole ka viletsat maitset. Selline kergelt karamelliselt magusa poole kalduv maitsevesi. Kokkuvõtvalt tagasihoidlik.

Kokkuvõte: Taaskord tuleb tõdeda, et ei ole maitset, ning jook jääb kesiseks ja seda isegi palava päeva lõpus kui iga vedelik teeb rõõmu. Siiski stiilile omaseid jooni on maitses tunda, aga see kõik on liiga lahja. Kohe lähen toon mingi teise õlle, et veenduda, et probleem pole minu maitse meele kustumises. Kontrollitud, minu maitsemeeled on alles. Ehk siis kokkuvõtvalt kesine jook, aga maitse puudumise tõttu kergelt joodav. 

Hinne: 3-

Huvitav fakt: Cerdos Volares on tõlkes lendavad sead. 
Purgi peal on mingid kirjad, mis annaks nagu mõista, et see õlu on kaks pronksmedalit võitnud. Koduleht seda küll üle ei kinnita, aga mine tea.

Tootja infot: https://barcelonabeercompany.com/producto/cerdos-voladores-brown-ale/

No comments:

Post a Comment