Tuesday, November 15, 2022

Pühaste - Roulette Hop Series - Triumph

Nimi: Pühaste - Roulette Hop Series - Triumph
Päritolu: Eesti (Tartu)
Taara: Plekk 0,33L
Alkohol: 6,9%
Algvirde tihedus: Pole antud
Tüüp: DDH IPA
Hind: 2,50€ + pant
Eelhäälestus: Roulette Hop Series on toodete sari, millega tutvustatakse uusi põnevaid humalaid. Antud isend on siis minu poolt teine katsetus sellest sarjast. Zappa oli küll väga mõnus õlleke, loodan Triumphi puhul sama.  
Värvus: Kuldkollane.
Vaht: Väga ilus vahumüts tekkis lahti kallamisel. Vajub rahulikult.
IBU: ?

Aroom: Selline klassikaline DDH IPA tsitruseline humala pauk. Mõrumagus, aga pigem ikkagi mõru.

Maitse: Maitse on mõnusalt mahlane, selline magus-hapukas-mõrkjas. Muide maitsel on ka mingi põnev lisa nurk, mis meenutab veidi kevadlilli ja õietolmu. Üldpildis selline mõnusalt mahlakas ja igati tasakaalus IPA, millel ma ei suuda tuvastada ühtegi vajakajäämist, aga mingi väikse lisanüanssi küll. Igati mõnus õlleke. 

Kokkuvõte: Veel üks korralik padrun ruletimängus. Sammas tundub, et tegu pole vene ruletiga, sest vähemalt kaks esimest padrunit on olnud korraliku elavmoona hulgast. Ehk siis ka see õlleke oli igati aus DDH IPA, mis minu meelest vastab igati lubatud õlletüübile. Võib julgelt võtta ja juua, ei pea isegi sauna kõrvale tegema.

Hinne: 5

Huvitav fakt: Tegu on Roulette sarja kuuenda õllega. Tekib küsimus, et kui rulett, et kas sari koosneb siis viiest või kuuest "padrunist"?  Purgil on ka üks kujunduselement revolvri trummel.
50% õlles kaustatud humalast on Triumph ja ülejäänud on Mosaic.

Proovitud partii: 481.

Tootja infot: https://puhastebeer.com/tooted/hooajalised/roulette-triumph

No comments:

Post a Comment