Monday, October 17, 2022

Pühaste / Põhjala - Intsikurmu

Nimi: Pühaste / Põhjala - Intsikurmu 
Päritolu: Eesti (Tartu)
Taara: Plekk 0,33L
Alkohol: 4,5%
Algvirde tihedus: 12,3P
Tüüp: Session IPA
Hind: 2,00€ + pant
Eelhäälestus: No tegelikult olen ma selle Collabrew-ga juba suvel kohtunud. Aga polnud teda veel siia sisse kandud. Mäletan, et oli nagu täitsa joodav.
Värvus: Sidrunimahlakollane.
Vaht: Päris ilus vahumüts tekkis. Vajub üpris rahulikult. 
IBU: ?

Aroom: Tuba täitus valamise ajal mõnusa tsitruselise humala hõnguga. Klaasis sees on ka tore mõrkjas-hapukas puuvilja möll. 

Maitse: Esimene mõte on, et aroom järgi ootasin isegi jõhkramat aroomi pauku. Aga ta on üldiselt ikkagi selline kergem õlleke, nagu Session üldjoontes ju ka võiks olla. Humalat on, värskust on ja miski nagu ei häiri ka. Selline hapukas mõrkjas kerge suve õlu. 

Kokkuvõte: Igati joodav, aga veidi liiga anonüümne. Ma nagu ei leia, et ta millegi poolest kuidagi meelde jääks või silma torkaks. aga üheks festivali õlleks, nagu ta tehtud ongi, sobib ta ilmselt hästi. Tore on see, et alkoholigi on alla 5% saab neid mitmeid ära kulistada, enne kui joobe oht tekib. Ehk siis festivali õlleks tip-top.

Hinne: 4

Huvitav fakt: Varem oli ta purgis, aga hetkel näitab koduleht pudeli versiooni. Ning nagu nimigi reedab, on see õlleke pruulitud koostöö õllena, koos Põhjalaga Intsikurmu festivali jaoks. 

No comments:

Post a Comment