Sunday, October 23, 2022

Pühaste - Vool

Nimi: Pühaste - Vool
Päritolu: Eesti (Tartu)
Taara: Plekk 0,33L
Alkohol: 6,0%
Algvirde tihedus: Pole antud.
Tüüp: DDH IPA
Hind: 2,50€ + pant
Eelhäälestus: No viimased DDH IPAd, mida Pühaste pajast proovisin olid maitsvad. Seega jään ootama sellist mõnusat mahlast IPAt.
Värvus: Helekollane.
Vaht: Päris ilus vahumüts tekkis. Vajub keskmise kiirusega.
IBU: ?

Aroom: Mahe ja sidrunilaadne, samas tuntavalt humalane. Isegi ninakarvadesse takerdus natuke mõrkjat.

Maitse: Esimene mõte upfront (otsekoheselt) mõrkjas. Väga pull tõesti humala mõrkjus algab sõõmu alguses ja edasi maheneb. Põhimaitse on selline looduslik sidrunijook ilma lisatud suhkruta. Poolekerge värskendav hapukasmõru. Jubedalt tahaks pidevalt järgmist lonksu võtta, sest peale selle, et ta on maitsev jätab ta ka mulje, et on ülitervislik, umbes nagu mingi spordijook.  Mõnus värskendav ja maitsev.

Kokkuvõte: Väga mõnus kerge, mahlane ja värskendav. Kui mõni viga otsida, siis ilmselt vaid see, et pakend on liiga väike. Seda tahaks korraga kohe rohkem saada. Esmamuljelt pretensioonitu, kuid tegelikult väga mõnus, hea maitsega janukustutaja. Ega korra pean kirjutamise pooleli jätma ja vaatama, kas mõni on veel kapis. Puhas õnn, oligi üks veel külmas. Ühesõnaga soovitan osta paarikaupa. Maitsev ja mahlane DDH IPA.

Hinne: 5

Huvitav fakt: Esmamuljelt pretensioonitu, aga tegelikult väga hea. Maiasmokkadel soovitan varuda vähemalt kaks. See on veidi sõltuvust tekitav. (Teine sai just otsa)
Proovitud partii: 480.

Tootja infot: https://puhastebeer.com/tooted/hooajalised/vool

No comments:

Post a Comment