Wednesday, December 29, 2021

Pihtla Pruulikoda - Koduõlu (Hapu?)

Nimi: Pihtla Pruulikoda - Koduõlu (Hapu?)
Päritolu: Eesti (Pihtla)
Taara: Klaas 1L
Alkohol: ?
Algvirde tihedus: Pole antud
Tüüp: Koduõlu
Hind: Pruulmeister andis. Aitäh! 
Eelhäälestus: Pruulikojas käies sai seda mekitud oli nägu enamvähem. Aga nüüd on ta pool aastat külmkapis seisnud ei oska aimata, mis on toimunud.
Värvus: Rohekaskollane (õige õrn hägu.)
EBC: ?
Vaht: Väga lihtne ei olnud esile kutsuda. Aga midagi tuli kuid kadus üpris kiirelt.
IBU: ?

Aroom: Selline Saare koduõlle aroom pärmine, aga kuidagi klaarim on aroom kui tavaliselt.

Maitse: Nii esimese asjana mulle hakkab tunduba, et see on see "Hapu", mida meister kohapeal proovida andis. Kusjuures ta on mõnusalt selgeks ja klaariks läinud ja see piimhappe bakteri maitse on tore. Üldise meeleolu järgi ma liigitaks kuhugi sinna belgia kloostri õllede kanti. no igal juhul näeb ta välja ja ka maitseb palju klaarima asjana kui me saare koduõlut ette kujutame. 

Kokkuvõte: Kahjuks antud õlle kohta mul igasugune lisa info puudub. Pruulikojast anti kaasa no-name pudelis. Meeldiv üllatus on see, et pool aastat seismist on ka kodu õllele head teinud. Kusjuures klaasis mõjub tea peaaegu mingi siidri või laadse joogina. Selline klaar ja mingi tabamatu värvivarjundiga. Sellise joogi tarbimisel on kõige ohtlikum asi tema võimalik salakavalus. Küll on teada lugusid, kuidas saare meeste ölut on teadmatuid mandrikaid maha niitnud. Igaljuhul on antud isend parketikõlbulik koduõlu.

Hinne: 4

Huvitav fakt: Tootjat ei tasu sassi ajada Pihtla Õlleköögiga. Need kaks erinevat nähtust. 

Tootja infot: www.pihtla.ee 

No comments:

Post a Comment