Monday, December 13, 2021

Sori Brewing - Hardly Working

Nimi: Sori Brewing - Hardly Working
Päritolu: Eesti (Tallinn)
Taara: klaas 0,33L
Alkohol: 4,7%
Algvirde tihedus: Pole antud
Tüüp: Pils / Pilnser
Hind: Advendikalendrist hüppas välja.
Eelhäälestus: Just proovisin neilt suurepärast õlut nimega Laudatur (suurepärane). Loodan, et õlu nimega "vaevu töötan" töötab paremini kui nimi lubab. 
Värvus: Kuldne
EBC: ?
Vaht: Mõni hetk peale korgi päästmist tahtis ise välja ronima hakata. Loodan et tal tervist on ikka korras. Aga ilusa vahu tekitas ja vajus keskmise kiirusega õrnaks kihiks. 
IBU: 50  (Tohhoo).

Aroom: Aroom on kergelt humalane ja veidi hapukas.

Maitse: Selline normaalne klaari maitsega ja piisavalt humalane janukas. Piisavalt tähendab siis, et ei maksa mingit IPA humala pauku otsima tulla, aga maitses on humalad ilusti esindatud. Jätab sõõmu järel suhu küll sellise tummise tunde. Aga no IBU 50 , seda ma küll ei leia. Pigem selline kergelt mõrkjas. Kõige iseäralikum omadus ongi vist see paks või tahmane tunnelm, mis peale sõõmu lõppu suhu jääb. Aga igatahes on tegemist väga korraliku pilsneriga. Hea ja lihtsalt joodav. 

Kokkuvõte: Igati korralik pilku. Vist isegi parim, mida ma sel kuul joonud olen, aga ma pole muidugi sel kuul ka väga palju pilkusid proovinud. Piisavalt humalane väikese omapäraga ja mitte väga mõrkjas. No igati eeskujulik pilsner.

Hinne: 5-

Huvitav fakt: Proovitud partii 556B. 
Hardly Working on ka toreda kalambuuri hõnguga nimi.
Ise kirjutavad nad pudelil nii, "Working hard or hardly working? This is a knowing smile towards a witty colleague turned into a beer. Formal with a balanced bitterness. Hardly Working is a clean, crisp, hoppy lager with bold fruitiness. Refreshing with a good kick of flavor for the low 4,7% ABV. A thirst quencher to turn that late lunch smoothly into an early after work."

Tootja infot: https://soribrewing.com/brews

No comments:

Post a Comment