Monday, December 27, 2021

Amigos - Con Sabor A Tequila

Nimi: Amigos - Con Sabor A Tequila
Päritolu: UK (Iirimaa, Dublin)
Taara: Klaas 0,33 (Läbipaistev)
Alkohol: 4,6%
Algvirde tihedus: Pole antud
Tüüp: Laager (Maisiga ilmselt)
Hind: advendi kalendrist tuli.
Eelhäälestus: No ilmselgelt ma seda ise ei ostnud. Värvitu klaaspudel ja Tequila nimes, ilmselt on ka mais koostises. No karta on, et gourmet kogemust siit ei tule.
Värvus: Kuldpruun
EBC: ?
Vaht: Midagi tekkis ja kadus üpris kiirelt.
IBU: ?

Aroom: Valades vallandus juba mingi imelik tequila seguna lõhn. Klaasis on tugev laimi aroom.

Maitse: Imelik laimi limonaad. See laim on ikka väga tugev, ei ole isegi aru saada, kas maisi on koostises või mitte. Ühesõnaga on pigem tegu õllekokteiliga, ehk millegagi, mis mulle ei meeldi, aga hädapärast kannatab ära juua.

Kokkuvõte: Väga suvaline õllekokteil laimiga. See tequila on vaid aju vääratus juhuks kui sul on nii, et mõtled tequila ja tunned laimi lõhna. Ehk polegi selles maisi, nagu ma kartsin. Mäletan hiliseismelisena oli mingi periood kui Sprite joomine tekitas automaatselt viina joomise tunde. See on selline brand marketing produkt mitte õlu. Toodame sihtgrupile mingit vedelikku, mida on suvel cool värvitust klaaspudelist otse lürpida. Pigem soovitan sellest hoiduda.

Hinne: 2

Huvitav fakt: Tootja info (koostis jne.) on eestikeelse tootekirjeldusega kinni kleebitud, muide ka originaalil pole sõnagi koostisest. Seda toodab mingi brände omav suurkorporatsioon.

Tootja infot: https://www.amigosbeer.com/

No comments:

Post a Comment