Tuesday, August 13, 2024

Van Pur - Solveza - Agave & Lemon

Nimi: Van Pur - Solveza - Agave & Lemon
Päritolu: Poola (Rakszawa)
Taara: Klaas 0,33L (Keeratav kork)
Alkohol: 6,0%
Algvirde tihedus: Pole antud
Tüüp: Flavoured Beer / UT: Fruit Beer
Hind: Keegi sõber tõi sünnipäevaks. Aitäh!
Eelhäälestus: Proovisin hiljuti selle firma õlut Solveza - Extra, mis oli kangesti kesine vedelik. Mul on hirm et antud kokteil võib isegi viletsam olla, seega ootused pole just kõrgel.
Värvus: Kuldne, kerge oranžika varjundiga.
EBC: ?
Vaht: Tuli vaevaliselt, aga lahkus kiirelt.
IBU: ?

Aroom: Valamise ajal oli õhus tunda maisilaagri aroomi. Üle klaasiserva on tugev laimi tunnetus, aga see võib olla ka see agaav. Huvitaval kombel koostis midagi maisist ei räägi.

Maitse: Algab maitse kohe tugevalt sellise tsitruselise mahlaga ja hulka viskab sidrunihapet. Maitse ongi selline imelik hapukas puuviljane ja happeline. No see vedelik on ikka suhteliselt raskesti talutav. Päriselt, see on selline happeline mahlajook ja maitsejärgi jääb tema sugulus õllega tabamatuks. Kindel EI!

Kokkuvõte: Pudelile peale vaadates olin ma suhteliselt veendunud, et see üks õige asi olla ei saa. Ei olegi. Sisaldab maitseaineid, suhkrut, sidrunihapet, antioksüdante, ehk ühesõnaga kõike, mida üks õlu sisaldama ei pea. Hea, et ma ei pea tõdema, et isa ta lolli peaga ostsin. Soovitan palavalt vältida.

Hinne: 1

Huvitav fakt: Tundub, et nimega on tahetud mingit sõnamängu teha. Hispaania keeles on Sol päike ja Cerveza õlu, ehk siis mingi päikeseõlle teema vist.
See jook sisaldab kõiki tuntud asju, mida üks õlu sisaldama ei peaks ja rohkemgi veel. 
Millegipärast keegi toodab sellist asja. 

Tootja infot: https://vanpur.com.pl/en/our-brands/solveza-agave-and-lemon/54.html

No comments:

Post a Comment