Friday, August 23, 2024

Barcelona - Lager

Nimi: Barcelona - Lager
Päritolu: Hispaania (Barcelona)
Taara: Plekk 0,33L
Alkohol: 4.0%
Algvirde tihedus: Pole antud
Tüüp: Lager
Hind: 1,49€ + pant
Eelhäälestus: Samalt õlletehaselt on meie kaubandusvõrgus saadaval see lendavate sigade seeria Cerdos Volares, mis oli tõele au andes, seal keskpärasuse rabas ja suunaga kehva poole. Antud õlut ma suvel isegi korra jõin, aga mälestust temast ei jäänud. Ootan sellist talutavat laager õlut.  
Värvus: Kuldne
EBC: 9
Vaht: Vahtu läks ilusti ja nii sõrme paksuselt püsib täitsa soliidselt. 
IBU: 15

Aroom: Laager õllele omaselt on tal selline hästi kerge humala aroom.

Maitse: Hmm. Maitse on selline humalaselt mõrkjas ja kuivale kalduv. Kuiva alla ma mõtlen seda, et selline laadne laadne tahke tunne jääb suhu, nagu kuiva veini puhul. Tegelikul isegi täitsa omanäoline. Aga maitses keerleb hooti ja hästi kerge triibuna ka selline arstirohu kapi maitse. Otseselt ei häiri, aga veidi küsitav on. Üldjoontes joodav ja isegi omapärane laager õlu.

Kokkuvõte: Jääb mulje, et see pruulikoda Barcelona on laager õlut pikemat aega teinud, sest see tuleb nagu paremini välja. Joodav ja kerget omapära eviv, ent üldiselt lihtne laager õlu. Julgelt võib juua, aga millestki olulisest ilma ka ei jää kui ei joo. Samas selle madala alkoholisisalduse juures on ta täitsa tore.

Hinne: 4+

Huvitav fakt: Millegipärast on purgi taga suurelt kiri "Puerto Rico Do not litter", ehk siis meeldetuletus Puerto Ricole, et prügi pole ilus maha visata. 


Tootja infot: https://barcelonabeercompany.com/producto/barcelona-lager/

No comments:

Post a Comment