Monday, June 17, 2024

Meister

Nimi: Meister
Päritolu: Leedu Turustaja: (Eesti) OG Elektra AS
Taara: Plastik 2L
Alkohol: 5,0%
Algvirde tihedus: Pole antud
Tüüp: Lager
Hind: Vend sünnipäevaks tõi. Aitäh!
Eelhäälestus: No üks säästuõlle mürsk. Mis siin ikka pikalt keerutada, loodame, et vagaseks ei tee. Leedu säästu masslaager pole just asi, millest õlleelamust oodata. Ehk siiski kannatab juua.
Värvus: Heledam kuldne
EBC:?
Vaht: Veidi tekkis vahtu, aga see kadus väga kiiresti.
IBU:?

Aroom: Laagrile omaselt sisuliselt lõhnatu. Mingi õhkõrn linnaste ja humala viirg on.

Maitse: Põhiline on see, et ei olegi kõige hullem. Ilmselt selle tõttu, et maitset on minimaalselt. Mingi eriti kerge humala ja linnaste kirmetis nagu on tal küljes. Veidi tundub ala-karbos ka olema, millele ka tagasihoidlik vaht viitas. Päriselt see maitse on ikka väga vesine. Õllemaitse vesi, aga seda 5% alkoholitaseme juures. Ilmselt "ideaalne" jook inimestele, kellele ei meeldi õlle maitse, aga kuidagi tahaks ju sarve veidi soojaks saada. Selles mõttes ka üpris salakaval jook, et jooda 2 liitrit vett ja enam autoga sõita ei tohi. Päriselt, minu meelest see A.Le Coq-i - I evib rohkem maitset. Väga vesine.

Kokkuvõte: Taaskord üks väga omapärane õllelaadne toode. Kõiksugu parameetrid viitavad õllele (välja arvatud plastik pudel), aga maitset ei ole põhimõtteliselt üldse. No see nimi Meister siia küll ei sobi, see vennike ei ole isegi õpipoisi staatuses. Õlle teemaline vesi alkoholiga. Samas võib kiita, et alkohol on hästi ära peidetud. Ainus positiivne külg on see, et ebameeldivat maitset ei ole. Ah jaa, maitset ei olegi. Taaskord tuleb tsiteerida klassikuid, "It's a lot like making love in a canoe."

Hinne: 2-

Huvitav fakt: Sisuliselt täiesti maitsevaba vedelik, omab vaid vihjeid õllele.
Ilmselt viies plastmass pudelis õlu selles blogis. 
PS! "Making love in a canoe." on teisiti sõnastades "Fucking close to water."
Lisan lingi allikale: https://www.youtube.com/watch?v=JbxfFOdp-bY


Tootja infot: Tegemist on kaupluseketi brändiga, seega toote koduleht puudub.

No comments:

Post a Comment