Thursday, January 25, 2024

Hiiumaa Pruulikoda - Tõrvanina

Nimi: Hiiumaa Pruulikoda - Tõrvanina
Päritolu: Eesti (Kärdla)
Taara: Plekk 0,5L
Alkohol: 5,4%
Algvirde tihedus: Pole antud
Tüüp: Tume Laager / Dark Lager
Hind: 3,29€ + pant
Eelhäälestus: No nende Ehapuna oli suurepärane ja Paradiis oli joodav. Loodan, et antud isend kaldub pigem Ehapuna taseme poole. Ootan mõnusat tumedat laagrit.
Värvus: Mustjaspruun
EBC: ?
Vaht: Kena mütsike tekkis  (ligi pool klaasi) ja vajub normaalse tempoga.
IBU: ?

Aroom: Aroom koosneb röstitud linnastest ja on õrna humalase kraega.

Maitse: Ka maitses laiutavad need samad röstlinnased.  Üldpildilt vastab täpselt ühele tumedale laager õllele, meenub kohe tartlaste Tõmmu Hiid. Keha ei ole kusjuures väga kogukas, pigem selline tagasihoidlikum. Ega ei oskagi siin midagi rohkem laiali harutada. Normaalselt joodav õlu, aga igavavõitu. 

Kokkuvõte: Normaalne õlu, mis on taaskord Hiiumaal tehtud. Aga kuna ta midagi silmapaistvalt erilist ei ole, siis üpris kõrge hinna tõttu ei kipu ma teda uuesti ostma. Sest ülalmainitud Tõmmust Hiiust ta oluliselt ei erine ja see on palju rentaablim alternatiiv (ca. poole odavam). Aga samas Hiiumaal olles kohalikku õlu juua soovides on see täitsa normaalne valik. Lihtsalt joodav õlu.  

Hinne: 4

Huvitav fakt: FB leht tundub neil sama olema, mis oli sellel eelmisel pruulikojal, mis samas kohas tegutses. Pudelil on Hiiumaa kaart ja sel korral on vaatamisväärseks objektiks valitud Lumumba Jõgi, mis on tegelikult kraav Kärdlas, ning on oma nime saanud Kongo DV esimese peaministri Patrice Lumumba järgi. Proovitud partii oli: 13-23 

Tootja infot: Koduleht puudub.

No comments:

Post a Comment