Thursday, October 5, 2023

Pühaste - Silver Series - Epicus Bourbon BA

Nimi: Pühaste - Silver Series - Epicus Bourbon BA
Päritolu: Eesti (Tartu)
Taara: Klaas 0,33L (vahatatud kork)
Alkohol: 15,0%
Algvirde tihedus: Pole antud
Tüüp: BA Imperial Stout
Hind: Sõber tõi etendusele lillede asemel. Aitäh, Tarmo!
Eelhäälestus: No silver Series Imperial Stout. Ma ei hakka keerutava, latt on lae all. ootan mõnusat maiustamist. 
Värvus: Must.
Vaht: Pidi veidi meelitama, et kerge pruun vahumütsike peale saada, aga see kadus ülikiirelt.
IBU: ?

Aroom: Oo jaa, panin nina korra üle klaasiserva ja maiustus tundub soolas olema. Mõnusalt magus ja maitseteküllane, kaneel, vanilje šokolaad, no selge kook. Kusjuures burbooni hetkel nina väga ei tabagi. Aga suu lööb vett täis küll.  

Maitse: Esmane tunnetus on kergelt vürtsikas ja tekitab suisa aevastuse. Mõnusalt kisselli meenutav konsistents. Ja see maitse ongi täielik magustoit. Lonkse tuleb doseerida väga väikeste sõõmudega, et see lõbu kauem kestaks. See oleks nagu šokolaadi kook millele on peale riputatud vaniljekringli puru. Väga raske jalaga astub see väärikas kodanik. Kusjuures burboon pistab oma nina välja alles järelmaitses kui ta voogab üles mööda söögitoru. Hetkel mulle tundub, et ta on äkki veidi liiga külm. (Lasen veidi seista.)
Nii nüüd on soojenenud, aga peab tõdema, et nüansid pole oluliselt muutunud. No aga suurepärane on ta igas asendis. Ainus viga on see, et saab otsa palju varem kui sa tahaksid.

Kokkuvõte: Taaskord surus see sportlane ennast lati ja lae vahelt läbi. Kõige naljakam on see, et omades 15% alkoholi ei kajastu see kuidagi maitses. Taaskord lihtsalt oivaline magustoit. Miski, mida tasub proovida. Muide minu andmetel on seda hetkel veel suisa saada. Seega kiirustage seltsimehed unetud.
Sest eepilisuse märke on sellel õllel küll.

Hinne: 5+

Huvitav fakt: Õlleke on veetund aega Buffalo Trace burbooni vaadis.
Proovitud partii: 551.

Tootja infot: https://puhastebeer.com/tooted/silver-series/epicus

No comments:

Post a Comment