Friday, July 8, 2022

Hopfully - No Cars - Dry Hopped Gose

Nimi: Hopfully - No Cars - Dry Hopped Gose
Päritolu: Iirimaa (Waterford)
Taara: Plekk 0,33L
Alkohol: 4,0%
Algvirde tihedus: Pole antud
Tüüp: Gose
Hind: Sain hea hinnaga.
Eelhäälestus: Täiesti tundmatu tootja seni minu jaoks. Mul suurem Gose periood on ka möödas, aga ehk suudab üllatada. Ilus heleroheline purk on ka, minujaoks viitab sellisele toorele hapule.
Värvus: Kollane
EBC: ?
Vaht: Valades tahtis jube hoogsalt vahtu minna, aga enamus sellest vajus kiiresti ära. Mingi kerge kiht püsib keskmiselt.
IBU: ?

Aroom: Juba valades viskas kõvasti laimi. Klaasist otse nii selge see laim ei ole, aga isegi aroom on tal tugevalt hapu. Ei nüüd ikka on klaasis ka laim.

Maitse: Esimene mõte.... HAPU! Oh püha püss see on ikka nii konkreetselt hapu, et lööb maitsenäsad keelel uimaseks. Kuskil vahe ja lõppmaitses tunned laimi ka. No ega siin ei olegi pikka juttu hapu on. Raju Gose.

Kokkuvõte: No ma arvan, et sellega saab plekke eemaldada ja igasugu muid häid asju teha, mis nõuavad happelist vahendit. Meenuvad 90-nendate esimesest poolest ühed jõulud kui sai juba igasugu eksootilisi puuvilju. No ja siis läks kõvasti ananassi ja kiivisid üles, kuni lõpuks oli keel kergelt verine. Lihtsalt selline happe pauk ehmatas/lõhkus talvel sovjeediajast tulnud eestlase keele ära. Tegelikult ma ei saa päristäpselt aru, "mis on selle meistri peas, kes selliseid riistu taob.." Neli humalat on siin sees, aga ainus maitse, mida sa tunned on hapu. Seda võiks ilmselt ka õllekonservist teha, lihtsalt lisad laimi mahla.

Hinne: 3

Huvitav fakt: Kasutatud on siis laimi mahla. Muide purgil on ka QR-kood, mis viib sind otse pruulikoja kodulehele. Tavalisel kujul on ka aadress loomulikult olemas.

Tootja infot: https://hopfullybrewing.com/beers/no-cars-dry-hopped-gose

No comments:

Post a Comment