Sunday, December 27, 2020

SNCO - R44

Nimi: SNCO - R44
Päritolu: Eesti (Keila)
Taara: Klaas 0,33L
Alkohol: 6,5%
Algvirde tihedus: Pole antud
Tüüp: Strong Scotch ALE
Hind: 2,00€ 
Eelhäälestus: Strong ALE või päris hea jook olla. Tundub, et tegemist on väikestviisi jõulu õllega.
Värvus: Teepruun.
EBC: ?
Vaht: See vaht kappas küll päris suure kiirusega minema.
IBU: ?
Aroom: Aroomist võib tabada põhiliselt pärmi. Jah, muud väga midagi, lasteaias pakutud pärmijook tuli meelde.
Maitse: No õnneks maitses see pärm ei lammuta. Muuhulgas ka muidu problemaatiline kihin pole selles õlles segamas. Muus osas on maitse aga üpriski tagasihoidlik. Esimese asjana meenutab ta mingit kergema maitsega meeõlut kus in kerge pärmi puudutus. No iseenesest täiesti joodav, aga üpriski igav. Mingi oma nägu tal on ja suuremad vead puuduvad, ilmselt mu enda ootused olid liiga kõrgel. Maitsevääratusi pole, aga pole ka ühtegi eriskummalist nüanssi. Tubli, aga igavavõitu.

Kokkuvõte: Ma arvan, et see on vist SNCO värskeim nimetus. Mitu varasemat viga on suudetud eemaldada ja on proovitud ka põnevat tüüpi. Mul vist polegi siin varem ühtegi Scotch ALE-i. Õlleke on korralik, aga ma millegipärast ootasin rohkem erilisust. Igatahes usun, et härrad on õigel teel. Kehva see õlleke kindlasti ei ole.

Hinne: 4

Huvitav fakt: Pudelil tekst: "Jõuluvana ametlik maaletooja Robinson R44 toob vaiksed jõulud ja meeleoluka aastavahetuse."
Hetkel on SNCO pruulikoda vist ainus, mille kogu sortiment on praegu (detsember 2020) läbi proovitud.
Noh kodulinna värk. Igatahes soovitan Keilas nende õlletuba külastada. Joodavad õlled ja meeldivad inimesed. Õlle kohapealt ütleksin spordimehe sõnadega, "See on nüüd hea koht, kust edasi minna." 

Tootja infot: https://sncopruul.ee/toode/r44/

No comments:

Post a Comment