Saturday, September 24, 2022

Argus - 10 Original Pils

Nimi: Argus - 10 Original Pils
Päritolu: Tšehhi / Turustaja: Lidl
Taara: Plekk 0,5L
Alkohol: 4,0%
Algvirde tihedus: Pole antud
Tüüp:  Pilsner / Pils
Hind: 0,69€ + pant
Eelhäälestus: Taaskord Argu, aga sedapuhku taas Tšehhis toodetud, seega ootus on veidi kõrgem kui tavaliselt Arguse puhul. Eelmine tšehh kannatas täitsa juua. Ja see on veel madala pöördega ka.
Värvus: Kuldne.
EBC: ?
Vaht: Tekitas ilusa mütsi ja vajub väga rahulikult.
IBU: ?

Aroom: Täitsa mõnus humalase laager õlle lõhn. Täitsa Tšehhi õlut meenutab see aroom.

Maitse: Ka maitse on täitsa Tšehhi Pils. Piisavalt humalane ja mõõdukalt mõrkjas. Rõõmustav on see, et täiesti mõnus õlle maitse ja ainul 4% alkoholi. Loomulikult pole tegemist mingi gourmet elamusega, aga täiesti ausa saunaõllega on tegemist küll. Meie keskmisele masslaagrile teeb silmad ette. Lihtsaks joomiseks on see õlu väga hea variant. Aus lihtne pilku.

Kokkuvõte: Tundub, et see kipub tulevikus olema üks valikutest mahuõlle kontekstis. On maitset ja see maitse on mõnusalt humalane, ning alkoholi on ka vähe. Mis kõige toredam, hinnaklassilt on ta säästuõllede kategoorias. Seega igati adekvaatne lihtne õlu. Gurmaanide jaoks pole temas midagi, aga tavalisele õllejoojale võib ta joomise rõõmu küll pakkuda. ning ma ellistaksin teda enamusele meie masslaagritest.

Hinne: 4+

Huvitav fakt: Kannab kaitstud geograafilise päritolu märki.
Ainult kasutusjuhend teeb murelikuks. Pärast avamist kästakse hoida külmkapis ja tarbida vahetult. Mul ei ole nii suurt külmkappi, kus sees saaks õlut juua. 

Tootja infot: Keti õlu, toote leht puudub.

No comments:

Post a Comment