Monday, June 27, 2022

Õllenaut - IPA

Nimi: Õllenaut - IPA
Päritolu: Eesti (Saku, Tänassilma)
Taara: Plekk 0,5L
Alkohol: 4,2%
Algvirde tihedus: pole antud
Tüüp: IPA
Hind: Sõber sünnipäevaks tõi. Aitäh!
Eelhäälestus: Taaskord üks Õllenaudi katse võistelda suurtootjatega. Väga loodan, et nad ei võistle kvaliteedis (selle madalal tasemel).
Värvus: Helekollane (Õrn hägu)
EBC: ?
Vaht: Läks isuga vahtu ja mingi kahe sõrme jagu mütsi seisab kindlalt.
IBU: ?

Aroom: Mõnus kerge humala aroom.

Maitse: Mõnus ja suhteliselt pretensioonitu kerge joomise IPA. Humalat liiga palju ei ole, et veidi kaldub suisa sellise Pale ALE-i suunas. Samas järelmaitsena jääb mõnus mõrkjas mekk suhu. Taaskord üks suurepärane suvine õlleke. Eriti tänasel päeval, kus temperatuur on olnud läbi päeva seal 30 kraadi kandis. Kui otsite ühte kerget ja mõnusat joomise õlut, siis no vat siin ta ongi.

Kokkuvõte: Lihtsalt rõõm. Küllaldase maitsega õlu, mille alkoholi sisaldus on kõigest 4,2%. Suurepärane kaaslane palavaks suvepäevaks. Võib julgelt mitu head õlut juua ilma hirmuta, et keel võib pehmeks minema hakata. Nagu kujundus nii on ka kogu selle õlle olemus suht pretensioonitu, aga se ei sega teda olemast hea. Elagu suvi!

Hinne: 5-

Huvitav fakt: Partii 640.
Õllenaut on tore tootja. Kahjuks tundub, et nad tegelevad liiga tõsiselt õlle tootmisega. Mingi lustiline vimka on nende õlledest juba mõnda aega kadunud. Pealegi nende sooduspakkumised on hooti tõesti head. Annavad teistele tublisti silmad ette. Seega soovitan nende lehte jälgida.

Tootja infot: Kahjuks on Õllenaudil hetkel vaid e-pood ja seal toodete kohta väga infot ei ole. Härrad ütlesid, et kahjuks pole hetkel ka ressurssi parema lehe tegemiseks. Aga ehk ükskord algab aega.
https://ollenaut.ee/pood/tavaolled/ollenaut-ipa-can

No comments:

Post a Comment