Sunday, July 5, 2020

Põhjala / Other Half - Hämarik

Nimi: Põhjala / Other Half - Hämarik
Päritolu: Eesti (Tallinn)
Taara: Klaas 0,33L
Alkohol: 12,0%
Algvirde tihedus: 30.3°
Tüüp: Baltic Porter
Hind: Sain hea hinnaga.
Eelhäälestus: Üldiselt on Porterid just minu tassike teed. No ja veel Imperial. Lati ületamiseks on tarvis Bubkat.
Värvus: Must
EBC: ?
Vaht: Oli ilus punaks pruun. Tema esilekutsumine oli keeruline, aga kadus ka kiiresti.
IBU: 50
Aroom: Raske ja magus kohviliköör pähklitega.
Maitse: Mmm bituumen, konsistents seisab kaks sammu kahvliga söömisest eemal. No see on paks ja jõuline. Oh mulle meeldivad sellised nokakastmise õlled. Võtad pisikese sõõmukese ja suus läheb maitsepidu lahti. Mis seal siis on: kohv, tume šokolaad mõnusas siirupi kastmes. Ja see paks õlijas konsistents, sellelt ei saagi suurt vahutamist oodata. See on ikka rämedalt tüseda kehaga jook. Kogu see maitsepauk lööb kohe mõnusalt sumisema. Seda on raske kirjeldada, aga mõnus proovida. Raudrüüga porter! 
Kokkuvõte: MÜRRAKI!!! Jõuline magus ja kange. Seda mõruduse astet nii kõrgena ei tajugi. Sest see suhkru kuhil magustab kõik ära. Mulle tundub, et ta kõlbab ka väga hästi unejoogiks, sest kogu see mass vajub sulle nagu tekk peale ja sa tunned , et vastupanu on mõttetu. Megamekutis. Sobib sõbraga/sõpradega mitme peale võtta. Mekkida ja muljetada. Originaali joojatel palun mitte tülitada.
Ah jaa, näib, et Bubka leidus.

Hinne: 5+

Huvitav fakt: Pruulitud koostöös Other Half'iga.  Humalatena on kirjas: Columbus, First Gold, Tahiti vanilje, Brasiilia kohv.

Tootja infot: https://pohjalabeer.com/et/specials.html

No comments:

Post a Comment