Tuesday, July 28, 2020

Põhjala / Boneyard / Bagby - Bag of Bones

Nimi: Põhjala / Boneyard / Bagby - Bag of Bones
Päritolu: Eesti (Tallinn)
Taara: Klaas 0,33L
Alkohol: 8,5%
Algvirde tihedus: 19°
Tüüp: West Coast DIPA
Hind: Sain hea hinnaga.
Eelhäälestus: Eelmine põhjala ühistöö oli vägagi meeldiv õlleke. Loodame ka siinseda mitme pea efekti. No ja double IPA võib ju olla küll..
Värvus: Oranž
EBC: ?
Vaht: Hoiab mütsi üpris normaalselt.
IBU: 70
Aroom: Klaasi laual tõstes hõljub õhus juba mõnus aroom. Klaasis on selline apelsinine humalajook, milles on veel midagi magusat. Isuäratav.
Maitse: No esimene mõte, et see ongi lihtsalt hea. Ohooo ja nüüd sõidab mõrkjus kohale, no ja seda jagub. Seda IBU 70 tähist ma kahtluse alla ei sea. Oo ja järelmaitsesse jääb suutäis röstitud maapähkleid. Sõit hapukas magusast mõrudani ja peale on riputatud pähkleid. On küll äge õlleke. Tõesti mõnus maitsete sõit.  Väga meeldiv mekutamise matarjal.
Kokkuvõte: Lootusi ei petetud, taaskord maitseelamus, sedakorda siis DIPA kujul. Kui õllel on juba erinevad maitsetahud, siis on see õnnestumine. Põhiline mõte seda rüübates on, et õnneks jäi kappi teine veel. Muidugi on antud jook piisavalt suur maitseelamus, et ega palju korraga ei tahagi. Kindlasti leiavad siit omale ühe toreda sõbra need, kes naudivad õlles tugevat mõrkjust. Maitseid jagub.

Hinne: 5+

Huvitav fakt:Pruulitud koostöös Boneyard'i ja Bagby'ga.  Humalatena on kirjas: Centennal, Chinhook Columbus ja Cascade.

Tootja infot: https://pohjalabeer.com/et/specials.html

No comments:

Post a Comment