Monday, November 18, 2019

Hoegaarden - White 0,0% alc (Alkoholivaba)

Nimi: Hoegaarden - White 0,0% alc (Alkoholivaba)
Päritolu: Belgia (Hoegaarden)
Taara: plekk 0,33L
Alkohol: 0,0%
Algvirde tihedus: pole antud
Tüüp: Witbier /Wheat beer brewed with Coriander & Orange Peel/ Nisuõlu Pruulitud koriandri ja apelsini koorega. / Alkoholivaba
Hind: Sõber Lauri andis. Aitäh!
Eelhäälestus: No Hoegaarden Valge sedakorda ilma alkoholita. Visu alkoholivaba võib midagi isegi olla.
Värvus: Helekollane (õhkõrn hägu)
EBC: ?
Vaht: Kadus kiirelt
IBU: ?
Aroom: Aroom on küll sama mis alkoholiga variandil lõhnas koriander lammutab. Apelsini koorega on nagu laste nägudelt vanemate sarnasuste otsimisega. Leiad siis kui tead, et peab olema.
Maitse: Kuigi tegemist on maitsepaketiga nisuõllega siis ikkagi tuleb selle maitse vahelt välja ka alkoholivaba õlle maitse. Teate küll, see likku ununenud leiva maitse. Kuna ma pole eriline nisuõllesõber ja pole ka alkoholivaba õlle sõber siis kaks miinust ei anna alati plussi kokku. Kaheldava maitsega õlleasendaja.

Kokkuvõte: Noh nisuõllena oli ta kannatatav, aga alkoholi vabastus kärbib ka seda maitset. Ka alkoholivaba nisuõllena eelistaksin Kroonenburgi varianti. Mina jätaksin selle toote pigem poeletile.

Hinne: 2

Huvitav fakt: Ei maksa unustada, et nisuõlu serveerimisel tuleb ka põhjas olev sade välja kallata. Vajadusel pudelisse jätta valamiselt viimane kolmandik ja selle abil põhjast lahti uhtuda.
Sellel on märgitud serveerimis temperatuuriks 2-3° C. Nii madalat soovitust reeglina ei kohta.

Tootja infot: https://hoegaarden.com/the-beers/#203

No comments:

Post a Comment