Monday, May 3, 2021

Kroonpruul - Korralikkude Pereisade Õlu Keilast (Käsitööõlu)

Nimi: Kroonpruul - Korralikkude Pereisade Õlu Keilast (Käsitööõlu)
Päritolu: Eesti (Keila)
Taara: Klaas 0,33l
Alkohol: 5,0%
Algvirde tihedus: Pole antud
Tüüp: American Pale ALE
Hind: Üks pereisadest ja õlle kaasautor tõi. Aitäh, Ats!
Eelhäälestus: No kuna see õlleke on pühendatud netiraadio saatele, milles ka mina tegev olen siis on eel häälestus juba positiivne ja Kroonpruul on ennast julgelt tõestanud.
Värvus: Kuldpruun.
Vaht: Ilus müts tuli ja püsib korralikult. 
IBU: 42

Aroom: Mõnus jõuline humala pauk. 

Maitse: Esimene tundmus on, et veidi alakarboniseeritud. Aroomis möllanud humal on maitses törts nõrgemalt kohal.  Meeldib ka see, et mingeid pärmi jääke pole maitses ringi hiilimas. No see IBU 42 on küll selge soovunelm. Kerge mõrkjus on olemas aga IBU 42 peaks olema juba mõrudus. Aga muus osas igati meeldivalt lonksatav janu kustutaja. Millel on ka iseloom olemas.  

Kokkuvõte: Mõnusalt joodav õlleke. Kergelt mõrkjas ja ilma kõrvalmaitseteta. No ja et meie saatele on ta pühendatud lisab heldimust veelgi. Mõnus selge iseloomuga õlu. Ehki seda 42 IBU-t pole õnnestunud kätte saada. 

Hinne: 4+ (saatele pühendus juurde) Kokku 5.  

Huvitav fakt: Jook kannab seerianumbrit Kroonpruul #054.
Pruulitud jaanuaris 2021.
Korralikud Pereisad Keilast on mõnusa mölaga netiraadiosaade, mida siis loovad ja esitavad kolm korralikku pereisa Keilast. Meie saated on leitavad ja järelkuulatavad korralikud.wordpress.com. Meid leiab FB-s: Korralikud Pereisad Keilast.  Ja meile võib kirjutada: korralikudpereisadkeilast@gmail.com

Tootja infot: kroonpruul@gmail.com
Pudelil ka tekst: Pruulimisel on kasutatud odra-, nisu- ja karamell-linnaseid ning Uus-Meremaa Waimea ning Ameerika Cascade humalaid. 

No comments:

Post a Comment