Saturday, November 21, 2020

Van Steenberge - Gulden Draak - 9000 Quadruple

Nimi: Van Steenberge - Gulden Draak - 9000 Quadruple
Päritolu: Belgia (Ertvelde)
Taara: Klaas 0,33L
Alkohol: 10,5%
Algvirde tihedus: 23 ° Plato
Tüüp: Quadrupel
Hind: sain soodsalt ühe kinkekarbi.
Eelhäälestus: Belgia on mulle veidi lähemale tulnud Ja Klassikaline kuld draakon oli ka täitsa joodav. Lootust on.
Värvus: Kuldpruun.(Merevaik)  Meenutab nõukaaegset lahtist õlut 3L purgis.
EBC: ?
Vaht: Hoidis mütsi normaalselt ja jättis klaasi ilusa vahu saare. Teise valamise vaht püsib juba pikalt. Ei tea kas nõudepesumasin teeb klaasiga midagi, et see vahtu ei hoia. 
IBU: ?
Aroom: Tugevalt karamellimagus aroom ja natuke oleks nagu marju ka sees. Sarnane Classicuga.
Maitse: Väga mõnus. Mingi selline marja või puuvilja tunnelm on tugev. Üpriski suure ja ümara maitsega. Ütleksin suisa mahlane ja meeldivalt magus. Peab tõdema, et igati meeldiv õlleke. See 10% alkohol ei anna endast ka väga maitses märku. Meeldiv puuviljasalat karamelli kastmega. Maiustad, libistad pilgu kaugusesse ja lihtsalt naudid. Tõesti meeldiv õlleke.  

Kokkuvõte: No see õlu rehabiliteeris belgia õllekunsti veelgi. Nende suhtes mul enam kõhklusi ei ole, ainult kahtlused on. Sest see on taaskord üks pudelisse pistetud puuvilja magustoit. Õlu mille puhul vaatad ka hirmuga, kuidas vedeliku tase klaasis langeb. Maitseküllane kogemus. 

Hinne: 5-

Huvitav fakt: Ka see õlu on võitnud ka palju auhindu. Proovitud õlleke oli toodetud 2018 aastal. Ringi vaadates olen aru saanud, et pudeli kujundus on õige veidikene ajas muutunud, aga põhi jooniselt on ta sama.

No comments:

Post a Comment