Sunday, April 4, 2021

Medovarus - Хмельной мед «Дикий»

Nimi: Medovarus - Хмельной мед «Дикий» (Hmelnoy Mead "Wild")
Päritolu: Venemaa (Peterburi)
Taara: Klaas 0,33L
Alkohol: 5,8%
Algvirde tihedus: pole antud
Tüüp: Mead / Mõdu / 
Hind: 1,38€ + pant
Eelhäälestus: Välja näeb pidulik/robustne. Ilus pabermüts on peas, mis on takunööriga kinnitatud. Mee ajatised võivad mõnikord täitsa head olla. Klaasis on ta üllatavalt tume. Eks näis.
Värvus: Mustjaspruun
EBC: ?
Vaht: Ei suutnud isegi kõrgelt valades tekitada.
IBU: ?

Aroom: Esimese sõõmu peale käis ninas mingi prõks. see lõhnab nagu mingi iidne arstirohi. Ja mingi osa sellest meenutab ka marja peeti.

Maitse: Ohoo kui tummine kere sellel joogil on. Kui värvus meenutab cola jooki siis ka maitses on mingi selline nüanss sees. Pimesi ma teda õllelähedaseks tooteks ei oskaks pidada. Sajaanide limonaad tuleb meelde. Üllataval kombel ei reeda ta ka oma alkoholi. Sellise seeniorite limonaadina on ta täiesti tore. See kirju retsept annab maitseküllust küll. Aga jah õlleks teda väga pidada ei saa, aga mõdu on ta küll ja täitsa põnev.

Kokkuvõte: Seenioritele mõeldud limonaad "Sajaanid" on lühikokkuvõte. Magus ja täidlase kehaga, et siiski maitseküllane. Kaalu silmas hoidvatele inimestele ei soovida 100g jooki annab 60 Kcal-i. Aga muidu igati tore joogike.  

Hinne: 4

Huvitav fakt: Retseptis on muuhulgas ka männi pungad, kadakamarjad, ingver, rosmariin, pärm  ja mingi badan, mille kohta ma ei suutnud teada saada, mis see on.
«Дикий» tähendab metsik.

Tootja infot: http://medovarus.ru/en/catalog/medovye-napitki/khmelnoy-med-dikiy/

No comments:

Post a Comment