Saturday, January 30, 2021

Suurupi Pruulikoda - Vikatimees

Nimi: Suurupi Pruulikoda - Vikatimees
Päritolu: Eesti (Suurupi)
Taara: Klaas 0,33L
Alkohol: 4,8%
Algvirde tihedus: Pole antud
Tüüp: Reaper ALE
Hind: Sõber Sass andis. Aitäh!
Eelhäälestus: Sõber, kes on piparde austaja ütles, et see on mõrtsukas. Veidi värisen juba ette. Kuna õlles on ikkagi kasutatud ju Carolina Reaperit siis... Huvitav ta oli ilusti hoitud ja klaar, aga kui ma korgi päästsin siis see tõmbas kogu sademe põhjast keerlema. 
Värvus: Pruun
EBC: ?
Vaht: Vahutab ja keeb, ega plaanigi lahkuda.
IBU: 1,6 mln
Aroom: Sellest vahukihist ei suuda väga miski läbi pressida, aga pipart ja kerget pärmi on tunda. 

Maitse: Esimene lonks. Algab nagu õlu ja siis läheb pipraks. Uhuu! Kohe on stange märg. Maailm kisub klaariks. Vot see on üks piprajook. Aga ausalt üteldes kartsin hullemat, ehki suu õhkab täie hooga. Nii, kogu pea on higine. Viimati oli see nii kärmelt selline kui paarkümmend aastat tagasi sai loomaaia juures kebabi söödud. No see raibe on äge! Nii vihast piprajooki pole ma ennem joonud, aga see on ÄGE!!! Hoolimata vürtsikusest on ta täiesti joodav. Pean muidugi tunnistama, et olen ka väikestviisi piprasõber. See on raju sõit. Aga mulle meeldib. Vot nii eristutakse massist!

Kokkuvõte: Vägev, lihtsalt vägev!!! Piprane kui kurat, aga lahe. Pea leemendab otsas, et kui proovite seda, siis hankige salfakaid lähedusse. See jook eristub selgelt ülejäänutest. Vägev! Palun veel selliseid! Tervitused Suurupi meestele!

Hinne: 5+

Huvitav fakt: Kollase korgiga pidi olema mahedam variant. Ehk siis väidetavalt on üks veel kõvem litter olemas. Loodan ka sellega kohtuda.

Tootja infot: Ainult FB leht ja pudelil on ka gmaili aadress. suurupi.pruulikoda@...

No comments:

Post a Comment