Thursday, March 5, 2020

A. Le Coq - Disel

Nimi: A. Le Coq - Disel
Päritolu: Eesti (Tartu)
Taara: 2L plastik
Alkohol: 5,2%
Algvirde tihedus: 11,3%P
Tüüp: Hele lager
Hind: 3,49€ + pant
Eelhäälestus: Plastik mürsk!!!?? Antud õlu sai võetud poest kaasa lugejate palvel. Kunagi vääääga ammu sai teda joodud kui ta veel normaalses taaras oli.
Värvus: Kuldne
EBC: 5,5
Vaht: Muutus üpris kiirelt kirmeks.
IBU: 19
Aroom: Tavaline lihtne hele õlu.
Maitse: Maitsepoolest täiesti tavaline hele lager. Muide nii esimese tunde pealt ütleks, et isegi mõnusama kui ALeCo lipulaevad. Maitsel on tugevust, mingi kerge karamelline omapäragi ja miskit ses maitses ei kriibi. Pudelil lubatud tugevat humalat muidugi sellest välja ei peili. Lihtne, aga igati joodav õlu.
Kokkuvõte: Huvitav, miks see õlleke on tartus vaeslapse osasse jäänud ja ainult mürsukujul välja antakse? Maitse poolest on tegu sellise õllega, mida võtaks küll aegajalt paar pudelit poest kaasa. Mürsk poekorvis poes ringiliigutes tajud aga endal hindavaid pilke. Igati korralik lihtne hele õlu.
Hinne: 4+
Huvitav fakt: tuli see õlu kunagi vägeva kampaaniaga. Varemalt oli ta ka saadaval mõistlikus taaras, aga juba aastaid enam mitte, mistõttu tuli mulle üllatusena, et ta endiselt alles on. See on vist minu blogis alles teine õlu, mis on plastik taaras.(Kontrollisin üle, siiski kolmas.)

Tootja infot: https://www.alecoq.ee/toode/disel/

Tervitan oma lugejaid!

No comments:

Post a Comment