Sunday, August 9, 2015

Saku - Originaal

Nimi: Saku - Originaal
Päritolu: Eesti (Saku)
Taara: Klaas 0,5l
Alkohol: 4,6%
Algvirde tihedus: pole antud
Tüüp: Hele lager
Hind:
Eelhäälestus: Olen seda pidanud korduvalt jooma ja no ei ole minu maitse.
Värvus: Heledam kollane.
Vaht: Oli aga kadus kiirelt.
Maitse: Antud eksemplar ei tundugi nii isetu kui tavaliselt. Samas üks Originaali sõber ütles sama partii õlle kohta, et maitse on nagu veidi vale. Aga ikkagi antud kannu sisu ei tundu kuidagi ebameeldiv või isikupäratu. Pigem tõesti ebaoriginaalilikult humalane. Põhiline põnts maitsele pandi minuarust siis kui tekkisid need kristallfiltreerimise kirjad pudelile. Seega hetkel testitava õlle kohta saan väita, et on täiesti joodav ja maitsekas õlu.

Kokkuvõte:  Väga huvitav, kas Sakus on kvaliteet käsile võetud, või on tegemist pimeda juhusega. Igal juhul antud Originaal oli hea õlu. Seega tuleb veel hankida ja proovida, kuna ebameeldivaid kogemusi sama õllega on olnud väga palju ja tavaliselt ma ise ei kipu teda poest ostma. Antud pudeli puhul aga hinne 4+.

Huvitav fakt: Saku suudab oma õlled alati ära solkida. Kui neil tuleb uus õlu välja siis soovitan osta, sest reeglina on esimene partii väga hea, aga iga järgmisega hakkab maitse ühtlaseks lagaks muutuma. Senini ei tea milles pull on.

Tootja infot: http://saku.ee/est/saku-joogid/olled/42/saku-originaal

Ps! Tervitan lugejaid ja eriti kasutajat NSV Liit, kelle korduval palvel see Originaal nüüd siia sai. Häid maitseelamusi!

1 comment:

  1. jah - on seda Orikat mitmelgi puhul nn musta obusena testidesse kaasatud, et kas töeste tuleb taas reha pääle astuda... enamaste nii ongit ka olnud; aga on olnud töeste ka erandeid ja siis on olnud imestamist ja oletamist, et mis neil sääl Sakus juhtund on, kuhjaga

    ReplyDelete