Tuesday, September 17, 2019

Einberger Bräu

Nimi: Einberger Bräu
Päritolu: Euroopa liit (Turundaja A.Le Coq Tartu)
Taara: Klaas 0,5L/plekk 0,33L
Alkohol: 4,5%
Algvirde tihedus: 10,0%P
Tüüp: Premium lager
Hind: 0,79€ + pant/plekk: 0,59€ + pant
Eelhäälestus: Kahtlustan, et tegemist on sama asjaga, mis on Karlovské Zlatokuna kõik teada olevad parameetrid on samad.
Värvus: Kuldne
EBC: 8
Vaht:  Hoiab mütsikest üpris ilusti peas.
IBU: 18
Aroom: Lihtsa laagri lõhn.
Maitse: No selline lihtsa õlle maitse. No pagan, seda Karlovske Zlatot oleks kõrvale vaja, et aru saada kas on täpselt sama asjaga tegu. Aga muidu tunduvad üsna ühelaadsed küll. Ehk siis joodav kergepoolne õlleke.  Ei siiski nagu mälu järgi ütleks, et see oleks nagu natuke parem. Et see humala maitse oleks nagu parem, aga võib-olla tõmbab siin peas kangi saksapärane kujundus. Joodav lihtne õlleke.

Kokkuvõte: Lihtsasti joodav ja mitte liiga kõrge alkoholi sisaldusega õlu. Mingit erilist maitseelamust ei tasu otsida, aga janukustutajana täitsa asjalik. Ehki mulje jääb, et Tartu on lihtsalt erinevatele poekettidele sama õlut eraldi pakkinud ja turundanud. Kuid maitses on tunda väikest erinevust, seega ehk see päris nii ei ole.

Hinne: 4-

Huvitav fakt: Ei tea, miks nad seda tootja maad niimoodi salajas hoiavad? Täna kuulsin arvamust, et üritavad lihtsalt ise ennast huvitavamaks teha. Kahtlustan nüüd ka, et A. Le Coq üritab enda Žatecký Gus-i teha.

Tootja infot: Puudub.

2 comments:

  1. Zlato oli kindlalt mõrudam, kui antud Einberger

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pean nõustuma, et siiski on olemas neil mingi maitseerinevus.

      Delete