Sunday, February 21, 2016

A. Le Coq - Blond

Nimi: A. Le Coq - Blond
Päritolu: Eesti (Tartu)
Taara: plekk 0,5L
Alkohol: 5.0%
Algvirde tihedus: 12.0%
Tüüp: American Blonde Ale
Hind: 1,19€ + pant
Eelhäälestus: Ilus kollane purk. Blonde on meie turul ennegi nähtud. Nüüd siis sellises sarjas. suhteliselt puhas leht olen.
Värvus: Sidrunimahala karva
Vaht: Kaob mõõduka kiirusega. St. püsib normaalselt.
Maitse: Kurat mine võta nüüd kinni. Esimesed sõõmud ja lõhn tundusid pärmised, aga suus see pärmisus kaob ja asendub mingi magusa ja mahedaga, mis üllatavalt polegi ebameeldiv. Ei kurat see on ikka pigem meeldiv jook. Mitte küll eestlasele harjumuspärane, aga omal moel päris äge. Täitsa naljakas no ma ei oska kuidagi seisukohta võtta see õlu tekitab minus hingelist segadust. Ainus kindel asi on see, et halb ta ei ole. Alguses pärmisus meenutab keskmist viruõlut aga järelmaitse on kuradi ägedalt segadust tekitav, nagu natuke magus aga üldse mitte häirivalt tõesti on ka tunda purgil lubatud tsitruselist maitset. Põnev maitseelamus igal juhul.

Kokkuvõte: No põnev värk! Halb ta ei ole mina soovitan proovida. Aga selle maitse koha pealt no mina jalga maha ei saanud. Natuke selline naistekas. Hinne 5-/4+ (skaala liiga väike.).

Huvitav fakt: Kasutatud humalad: Tetnang, Tradition, Styrian Golding.

Tootja infot: http://www.alecoq.ee/toode/blond/

1 comment:

  1. oli üks omaede mumisemine nend euute Allekoki purgikatega... ja mool oli väga raske otsustada, kumba rohkem eelistan - kas IPAt vöi seda Blondi

    ReplyDelete