Sunday, February 8, 2015

Saku Kuld - Juubeli Eripruul

Nimi: Saku Kuld - Juubeli Eripruul
Päritolu: Eesti (Saku)
Taara: klaas 0,33
Alkohol: 5,6%
Tüüp: Hele lager
Hind: 0,75€ + pant
Eelhäälestus: Iga Kuld tuleb uue ootusega.
Värvus: Merevaiguselt kuldne
Vaht: Oli aga kipub kiirelt kaduma.
Maitse: Oooooooo! Vana hea maitse meenutab seda, kui Kuld esmakordselt tuli. Korra lubas seda maitset ka Kulla Mahedas Eripruulis mõned aastad tagasi. Aga see on tõsiselt mõnus ja väga kindla omapäraga maitse. Selline kergelt karamelline ent samas mõrkjas. Hea noh!

Kokkuvõte: Meeldiv õlu. Nüüd tuleb seda kiiresti vist palju tarbida enne kui see ära kaob või ära solgitakse. Igaljuhul Saku on jälle ühe Õllega hakkama saanud. Seda on rõõm tõdeda ja maitsta.
Hinne 5.

Huvitav fakt: Saku kipub enda õllede kvaliteeti pikemal perioodil kaotama. Tavalise kulla maitse on suudetud aastate jooksul täiesti ära solkida. Kui see tuli oli see nii hea õlu, et isegi üliõpilasena ostsin seda vahel "pilkude" asemel. Arvasin et mu oma maitsmise meel on pihta saanud. "Kuld - Mahe eripruul" andis aga märku, et ikkagi minu maitses ei ole probleem vaid nende valmistamises. Sest ka seal oli seda maitset, mis mulle esimeste Kulla partiide juures meeldis.  Seega SAKU, hoolitse paremini oma valmistamise kvaliteedi järjepidevuse eest!!!


No comments:

Post a Comment