Wednesday, November 29, 2017

Lehe - Ainult Jänestele

Nimi: Lehe - Ainult Jänestele
Päritolu: Eesti (Keila)
Taara: klaas 0,33L
Alkohol: 6,0%
Algvirde tihedus: 14,5%
Tüüp: Carrot Cake ALE
Hind: 3,59€ + pant
Eelhäälestus: Pudeli kujundus ja tekst on paljulubavad ja lustilised.
Värvus: Oranžikaspruun
EBC: 27
Vaht: Eriti ei esine.
IBU: 22
Maitse: Aroom on selline magusa poolne. Maitseb nagu vanaema kapp, kus hoiti komme ja küpsiseid. Tugev veidi lahtunud kaneeli aroomnemaitse, ehk siis maitse on selline nagu tunneksid seda aroomi ninaga. Vägadi(ei ole kirjaviga) põnev. KA pudel lubab pirukavürtse, seega nad suudavad lubaduse täide viia. Ei väga huvitav kogemus. Soovitan eriti neile, kellel on vanaemal selline küpsiste ja maitseainete kapp olnud.

Kokkuvõte: Väga põnev üllitis. Sõit maale, vanaema köögikappi. "Originaali" meestel palume mitte tülitada. Aga maitsete otsijad palutakse sõidule. Hinne 4+.

Huvitav fakt: Maitse on selline nagu nuusutaks tuttavat aroomi.

Pudelil tekst: "I“Porgandid!” põrutas jäneseisand käpaga vastu lauda, “nüüd on nad hakanud porgandeid õlle sisse panema!” Ta vaatas endaga rahulolevalt nurgas kõrguvat porgandivaru, aga väike kõhklus jäi ikka hinge. Mis siis saab kui porgandi hind nüüd tõusma hakkab.

See õlu on ood porgandile, kus kuhjade kaupa Eesti porgandeid on saanud enda seltsiks hoolikalt valitud pirukavürtsid."

Tootja infot: https://www.lehepruulikoda.ee/tooted/ainult-jaenestele/

1 comment:

  1. Folks have no clue that this is out there. Your thinking is crucial in assisting me with my exploration. I’m hoping for one more write-up down these topics soon. Kyani

    ReplyDelete