Taara: Klaas 0,33L (šampuse pudel)
Alkohol: 6,4%
Algvirde tihedus: 16,5 °P
Tüüp: Smoked / Rauchbier
Hind: 2,00€ + pant
Eelhäälestus: Eelmine Belgian Strong oli küll täitsa asjalik. Eks näis kuidas suitsutatud õlleke on õnnestunud.
Värvus: Kuldpruun
EBC: 17
Vaht: Tekis aga hajus üpris kiirelt.
IBU: 28
Aroom: Aroomis on suitsu tunda küll. Muud väga ei torkagi ninna.
Maitse: Jaa, väga mõnus kergelt suitsune rauchbier. Ma isegi ootasin veidi suuremat suitsu sahmakat. Järelmaitses ta küll kasvab, aga jääb ikkagi mõõdukaks. Aga taaskord igati aus õlu ja vigadeta.
Kokkuvõte: Taaskord korralik sooritus. Maitse vastab sellele, mida õlleliigilt ootad. Ent nagu ka eelmine on ka see selline kergemapoolne, et maitse on küll äratuntav ja selge, kuid siiski pole pedaali väga tallata juletud. Aga ma usun, et õlletüübiga tutvumiseks sobib selline õlleke küll. Sest sakslaste Rauch võib ikka päris ära ehmatada esimesel korral.
Hinne: 4+.
Huvitav fakt: Koduleht on varustatud küllaldase infoga.
Tootja infot: https://birraflea.com/birra-flea-anais-smoked/?lang=en
Algvirde tihedus: 16,5 °P
Tüüp: Smoked / Rauchbier
Hind: 2,00€ + pant
Eelhäälestus: Eelmine Belgian Strong oli küll täitsa asjalik. Eks näis kuidas suitsutatud õlleke on õnnestunud.
Värvus: Kuldpruun
EBC: 17
Vaht: Tekis aga hajus üpris kiirelt.
IBU: 28
Aroom: Aroomis on suitsu tunda küll. Muud väga ei torkagi ninna.
Maitse: Jaa, väga mõnus kergelt suitsune rauchbier. Ma isegi ootasin veidi suuremat suitsu sahmakat. Järelmaitses ta küll kasvab, aga jääb ikkagi mõõdukaks. Aga taaskord igati aus õlu ja vigadeta.
Kokkuvõte: Taaskord korralik sooritus. Maitse vastab sellele, mida õlleliigilt ootad. Ent nagu ka eelmine on ka see selline kergemapoolne, et maitse on küll äratuntav ja selge, kuid siiski pole pedaali väga tallata juletud. Aga ma usun, et õlletüübiga tutvumiseks sobib selline õlleke küll. Sest sakslaste Rauch võib ikka päris ära ehmatada esimesel korral.
Hinne: 4+.
Huvitav fakt: Koduleht on varustatud küllaldase infoga.
Tootja infot: https://birraflea.com/birra-flea-anais-smoked/?lang=en
No comments:
Post a Comment