Päritolu: Eesti (Purtse)
Aroom: Juba valades lõi mingi segase aroomi üles. Klaasis tundub olema maasika morss, mis on tehtud moosist.
Taara: Plekk 0,33L
Alkohol: 4,7%
Algvirde tihedus: Pole antud
Tüüp: Baltic Strawberry Gose
Hind: Sain soodsalt.
Eelhäälestus: Kurat kogu see idee kõlab juba kahtlaselt. Maasika Gose. Noh eks näis.
Värvus: Kollane.
Vaht: Kadus äärmiselt kiirelt.
IBU: 0
Alkohol: 4,7%
Algvirde tihedus: Pole antud
Tüüp: Baltic Strawberry Gose
Hind: Sain soodsalt.
Eelhäälestus: Kurat kogu see idee kõlab juba kahtlaselt. Maasika Gose. Noh eks näis.
Värvus: Kollane.
Vaht: Kadus äärmiselt kiirelt.
IBU: 0
Aroom: Juba valades lõi mingi segase aroomi üles. Klaasis tundub olema maasika morss, mis on tehtud moosist.
Maitse: Nagu ma kartsingi, väärakas. Aga huvitaval kombel pole see väärakus väga eemaletõukav. See on umbes nagu see poiss algkoolis kes oma silmalauge pahupidi oskas keerata. "Jube rõve, aga näita uuesti!" Maasikat on soola on isegi hapukust on piisavalt. Kõike mida pakendilt lugesid said, ise oled süüdi, et selle avasid. No tegelikult ei ole ju midagi hullu, aga omapära on selle eest kamaluga. Täitsa põnev Gose.
Kokkuvõte: Noh tõsisem Gose-i jooja ootaks vist grammike rohkem haput, aga tegelikult on siin kõik omamoodi parlanksis. Kindlasti on ta maasikamaitseline ja gose. Ega see on tegelikult selline veidi ebardlik asi, et tasub proovida. No loomulikult ei maksa siit saku originaali oodata. Aga põneva ja omanäolise sõidu saab küll.
Hinne: 4-
Huvitav fakt: Kasutatud on maasika püreed ja Himaalaja soola.
Tootja infot: https://www.purtsepruulikoda.ee/purtse-olu
Kokkuvõte: Noh tõsisem Gose-i jooja ootaks vist grammike rohkem haput, aga tegelikult on siin kõik omamoodi parlanksis. Kindlasti on ta maasikamaitseline ja gose. Ega see on tegelikult selline veidi ebardlik asi, et tasub proovida. No loomulikult ei maksa siit saku originaali oodata. Aga põneva ja omanäolise sõidu saab küll.
Hinne: 4-
Huvitav fakt: Kasutatud on maasika püreed ja Himaalaja soola.
Tootja infot: https://www.purtsepruulikoda.ee/purtse-olu
No comments:
Post a Comment