Taara: Klaas 0,33L
Alkohol: 3,9%
Aroom: Aroom on juba hapukas. Võib tikker olla küll, aga veidi meenutab ka sõstart.
Alkohol: 3,9%
Algvirde tihedus: pole antud
Tüüp: Sour Saison
Hind: Sain hea hinnaga.
Eelhäälestus: Souridega on nii ja naa. alul nad mulle täitsa meeldisid, aga isu sai kiirelt täis. Ehk on tegu üllatajaga.
Värvus: Kollane
Tüüp: Sour Saison
Hind: Sain hea hinnaga.
Eelhäälestus: Souridega on nii ja naa. alul nad mulle täitsa meeldisid, aga isu sai kiirelt täis. Ehk on tegu üllatajaga.
Värvus: Kollane
EBC: ?
Vaht: Kadus üpris kiirelt kirmeks.
IBU: ?
Vaht: Kadus üpris kiirelt kirmeks.
IBU: ?
Aroom: Aroom on juba hapukas. Võib tikker olla küll, aga veidi meenutab ka sõstart.
Maitse: Täitsa meeldiv kerge hapukas ja värskendav. On küll tikker. See hapu ei ole väga raju. Selline täpselt meeldiv. Kujutlen seda suupäraseks suveõlleks. Kuna pööre on madal ei hakka ka pea väga kärmelt päiksepaistes sumisema. Üldiselt on tore see, et hapu on meeldivalt tasakaalus ja täpselt omal kohal. Üle keskmise Sour.
Kokkuvõte: Läks õnneks, ta suutis mind täitsa veenda. Tegemist on ilmselt suurpärase suveõllega. Kerge ja värskendav. Nagu suvel sobivad ka kerged ja hapukad valged veinid, nii seegi. Otsite meeldivalt kerget hapukat õllekest, siis siin ta on.
Hinne: 4+.
Huvitav fakt: Partii 386.
Ei ole tapvalt hapu vaid paras.
Tootja infot: Kahjuks on Õllenaudil hetkel vaid e-pood ja seal toodete kohta väga infot ei ole. Härrad ütlesid, et kahjuks pole hetkel ka ressurssi parema lehe tegemiseks. Aga ehk ükskord algab aega.
Kokkuvõte: Läks õnneks, ta suutis mind täitsa veenda. Tegemist on ilmselt suurpärase suveõllega. Kerge ja värskendav. Nagu suvel sobivad ka kerged ja hapukad valged veinid, nii seegi. Otsite meeldivalt kerget hapukat õllekest, siis siin ta on.
Hinne: 4+.
Huvitav fakt: Partii 386.
Ei ole tapvalt hapu vaid paras.
Tootja infot: Kahjuks on Õllenaudil hetkel vaid e-pood ja seal toodete kohta väga infot ei ole. Härrad ütlesid, et kahjuks pole hetkel ka ressurssi parema lehe tegemiseks. Aga ehk ükskord algab aega.
No comments:
Post a Comment